Hantar mesej Whatsapp tanpa simpan nombor

Jom kongsikan info2 berkaitan Internet disini
Post Reply
abetopup
Site Admin
Posts: 23
Joined: Thu Jun 27, 2019 11:56 pm

Hantar mesej Whatsapp tanpa simpan nombor

Post by abetopup » Thu Aug 01, 2019 4:03 pm

Assalamualaikum dan hi..

Macam tajuk topik, saya nak ajar cara hantar whatsapp tanpa perlu simpan nombor telefon..
Mudah je, masuk internet browser yang korang guna (Cth, Chrome, firefox, samsung internet, opera dan bnyk lagi), gi kat website ni:

https://wasap.abetopup.com

Takpun, jika nak terus mesej, taip je ni kat address bar

wasap.abetopup.com/(nombor yang korang nak wasap)

cth macam ni, saya nak wasap 0134557189, masuk je internet pastu taip
wasap.abetopup.com/0134557189

Mudah je kan..

tu je, TQ

Post Reply